Domaine Vincent et Sophie Morey

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Vincent et Sophie Morey vertegenwoordigt het summum van Bourgondische wijn. Bij La Volnaysienne zijn we trots om wijnen van Domaine Vincent et Sophie Morey aan te bieden. Dit wijnhuis staat bekend om zijn buitengewone kwaliteit en toewijding aan finesse, waardoor elke fles een unieke ervaring biedt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Alleen het beste: ons assortiment van Domaine Vincent et Sophie Morey

Als uw wijnhandelaar bieden wij enkel topklasse wijnen aan, en Domaine Vincent et Sophie Morey is daar een perfect voorbeeld van. Hun wijnen zijn ideaal voor de verfijnde smaak van echte wijnkenners en vormen een uitmuntende keuze voor sterrenrestaurants die streven naar uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast hebben we ook een selectie van Domaine de Montvac, bekend om hun karakteristieke Bourgondische stijl. Apart daarvan bieden we ook wijnen van Domaine Guy Bocard aan, die bekend staan om hun eigen unieke expressie van Bourgondische terroir.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Ontdek de wereld van topwijn

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van de wijnen van Domaine Vincent et Sophie Morey aan uw collectie? Bekijk onze gedetailleerde prijslijst en neem contact met ons op voor deskundig advies voor uw specifieke noden. Als wijnleverancier voor sterrenrestaurants kunnen wij u voorzien van de beste wijnen die passen bij uw hoge eisen en die van uw klanten.