Domaine de Montvac

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine de Montvac staat bekend om zijn sublieme smaken en is een van de parels in de Bourgondische wijnwereld. Bij La Volnaysienne zijn we er trots op dat we de verfijnde wijnen van Domaine de Montvac aan onze klanten kunnen aanbieden. Elke wijn is een weerspiegeling van hun unieke terroir en passie voor wijnmaken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

De kunst van het proeven van Domaine de Montvac

Het degusteren van Domaine de Montvac-wijnen is een ervaring op zich. Als wijnhandelaar adviseren wij u graag over de beste manieren om deze wijnen te proeven en te waarderen. Of het nu gaat om een intieme proeverij of een groter evenement, Domaine de Montvac-wijnen staan garant voor een onvergetelijke smaakervaring. Naast Domaine de Montvac bieden we ook wijnen aan van Domaine Bonneau du Martray, een ander gerenommeerd Bourgondisch wijnhuis, bekend om zijn elegante en complexe wijnen. Wij hebben eveneens een selectie van Domaine Manuel Olivier, wiens wijnen bekend staan om hun diepte en karakter.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Ontdek het palet van smaken

Wilt u meer weten over Domaine de Montvac of bent u geïnteresseerd in het online bestellen van deze uitmuntende wijnen? Bekijk onze gedetailleerde prijslijst en neem contact met ons op om een afspraak te maken voor deskundig advies. Of u nu een individuele wijnliefhebber bent of op zoek bent naar de perfecte wijn voor uw restaurant, wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste wijn voor elke gelegenheid.