Domaine Guy Bocard

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Guy Bocard vertegenwoordigt het beste van Bourgondische wijn. Bij La Volnaysienne zijn we vereerd om de wijnen van Domaine Guy Bocard aan te bieden, die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit en unieke smaakprofielen. Elk product is een toonbeeld van de rijke wijnbouwtraditie van Bourgondië.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

De perfecte harmonie van Domaine Guy Bocard met uw maaltijden

De wijnen van Domaine Guy Bocard zijn uitstekend te combineren met diverse culinaire creaties. Als ervaren wijnhandelaar adviseren wij graag over de beste combinaties die de smaken van zowel de wijn als uw gerechten naar voren brengen. Domaine Guy Bocard is een perfecte keuze voor zowel formele diners als casual samenzijn. Daarnaast omvat onze collectie ook Bourgondische wijnen van Domaine Matrot, die bekend staan om hun subtiele complexiteit. Deze wijnen, samen met de prestigieuze wijnen van Château de Meursault, vormen een uitgebreide keuze voor elke wijnliefhebber.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Maak een afspraak voor een unieke ervaring

Wilt u de unieke wijnen van Domaine Guy Bocard proeven of meer weten over onze selectie? Maak dan een afspraak en dompel u onder in de kwaliteit en diversiteit van onze wijncollectie. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte Bourgondische wijn voor elke gelegenheid.