Wijnleverancier voor restaurants

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Als uw toegewijde wijnleverancier voor restaurants, zorgt La Volnaysienne uit Schilde ervoor dat elk restaurant, of het nu gaat om gezellige bistro’s of sterrenrestaurants, voorzien is van de meest verfijnde wijnen. Onze expertise als wijnleverancier voor sterrenrestaurants garandeert dat wij de perfecte wijnen kunnen aanbieden die elke culinaire ervaring verheffen. Wij begrijpen de unieke behoeften en verwachtingen van zowel eetcafés als de meest prestigieuze sterrenrestaurants.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Professionele wijnselectie door uw wijnleverancier voor restaurants

Als wijnleverancier voor restaurants begrijpen we dat de keuze van wijn even belangrijk is als de keuze van ingrediënten in uw keuken. De juiste wijn kan een gerecht transformeren, een extra dimensie toevoegen en de smaakervaring verrijken. Deze expertise wordt nog meer benadrukt als wijnleverancier voor sterrenrestaurants, waar elke nuance telt en de harmonie tussen gerecht en wijn essentieel is voor een onvergetelijke ervaring. Onze rol als wijnhandelaar gaat verder dan alleen levering; wij trachten mee te denken met u om uw assortiment perfect aan te vullen. Wij specialiseren ons in Bourgondische wijnen, die bekendstaan om hun rijkdom en diversiteit. Met een assortiment dat topwijnen zoals Domaine Bachelet-Monnot omvat, garanderen we een bijzondere toevoeging aan elke maaltijd. Ook wijn van Château de Meursault kan uw culinaire reis onvergetelijk maken.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Neem vandaag nog contact op voor uw wijnselectie

Als uw betrouwbare wijnleverancier voor restaurants en sterrenrestaurants bieden wij u een gedetailleerde prijslijst en advies op maat. Wij nodigen u uit om contact op te nemen om een afspraak te maken en uw wijnkaart naar een hoger niveau te tillen. Laat ons u helpen om de perfecte wijnervaring voor uw gasten te creëren.