Domaine Gilles Morat

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Gilles Morat is bekend om zijn uitzonderlijke smaken en aroma’s die elke wijnliefhebber betoveren. Bij La Volnaysienne bieden we met trots deze wijnen aan, die een delicate balans en diepe complexiteit bezitten. Deze wijnen vertegenwoordigen de essentie van vakmanschap in de Bourgondische wijnwereld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

De karakteristieke eigenschappen van Domaine Gilles Morat

De wijnen van Domaine Gilles Morat zijn niet alleen uniek in smaak, maar ook veelzijdig in hun combinatiemogelijkheden met gerechten. Als wijnhandelaar waarderen wij de wijze waarop de subtiele nuances van Domaine Gilles Morat-wijnen gerechten kunnen verrijken. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan maaltijden, van verfijnde diners tot informele samenkomsten. Naast Domaine Gilles Morat, bieden we ook wijnen aan van Domaine Vincent Pinard, die bekend staan om hun verfijnde elegantie. Deze wijnen, samen met de voortreffelijke selectie van Domaine Etienne Sauzet, vormen een prachtige aanvulling op onze Bourgondische wijncollectie.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Ervaar onze topwijnen zelf

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van de unieke kwaliteiten van Domaine Gilles Morat? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Als ervaren wijnleverancier voor sterrenrestaurants kunnen wij u voorzien van deskundig advies en een selectie van de beste wijnen voor uw restaurant of persoonlijke verzameling.