Domaine Vincent Pinard

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Bij La Volnaysienne hebben we het genoegen om de wijnen van Domaine Vincent Pinard aan te bieden, een naam die synoniem staat voor buitengewone Bourgondische wijn. In deze introductie laten we u kennismaken met dit prestigieuze wijnhuis en vertellen we u waarom hun wijnen de aandacht verdienen van elke wijnliefhebber.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Domaine Vincent Pinard heeft een erfenis van excellence

Domaine Vincent Pinard, gevestigd in Sancerre, is een beroemd wijnhuis dat al vier eeuwen lang wijnen van uitzonderlijke kwaliteit produceert. Hun wijngaarden zijn verspreid over de beroemde appellations van Sancerre, zoals Bue, Crezancy, en Chavignol. Dit zorgt voor een diverse selectie van terroirs en druivensoorten, wat resulteert in wijnen met karakter en diepgang, typisch voor Bourgondische wijn.

De crème de la crème van Bourgondië

Als wijnhandelaar zijn we er trots om de wijnen van Domaine Vincent Pinard aan te bieden, omdat we geloven dat ze tot de beste van Bourgondië behoren. Hun wijnen belichamen de unieke terroirs van Sancerre en weerspiegelen de passie en toewijding van de familie Pinard voor het maken van uitzonderlijke wijn. Of u nu op zoek bent naar een elegante Sancerre Blanc of een verfijnde Sancerre Rouge, Domaine Vincent Pinard heeft iets te bieden voor elke wijnliefhebber.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Ontdek onze topwijnen vandaag nog

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van de wijnen van Domaine Vincent Pinard aan uw collectie, of wilt u meer weten over Domaine Bonneau du Martray en andere gerenommeerde wijnhuizen? Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij begrijpen de waarde van deze buitengewone wijnen en helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.