Domaine Etienne Sauzet

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Etienne Sauzet staat voor uitzonderlijke kwaliteit en een diepgewortelde wijntraditie. Bij La Volnaysienne zijn we trots om deze wijnen aan te bieden, die bekend staan om hun verfijning en complexiteit. Deze Bourgondische wijn is een must voor elke kenner en wijnliefhebber.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

De karakteristieke eigenschappen van Domaine Etienne Sauzet

Domaine Etienne Sauzet-wijnen zijn bekend om hun elegante en gebalanceerde karakter. Als wijnhandelaar waarderen wij de subtiliteit en diepte van Domaine Etienne Sauzet, die elke fles tot een kunstwerk maakt. Deze wijnen zijn perfect voor fijnproevers die op zoek zijn naar een Bourgondische wijn met zowel traditie als innovatie. Naast Domaine Etienne Sauzet bieden wij ook wijnen aan van Domaine Moingeon André et fils, bekend om hun ambachtelijke benadering van wijnmaken. Beide domeinen zijn voorbeelden van wijnhuizen die de essentie van Bourgondische wijn belichamen. Ook de voortreffelijke wijn van Domaine Alain Burguet biedt een uitgebreide keuze voor elke wijnliefhebber.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Ontdek de beste wijn bij ons

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van de wijnen van Domaine Etienne Sauzet aan uw collectie? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en deskundig advies te verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat u steeds met de juiste wijn weer naar huis gaat. Ontdek ons aanbod en onze gedetailleerde prijslijst.