Château de Meursault

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Bij La Volnaysienne zijn we trots om de verfijnde wijn van Château de Meursault aan te bieden. Dit prestigieuze Château, genesteld in het hart van Bourgondië, is beroemd om zijn uitzonderlijke wijn, die elke wijnliefhebber weet te betoveren. Château de Meursault staat symbool voor de rijke wijntraditie van de regio en biedt wijnen die bekend staan om hun diepte, complexiteit en elegantie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Château de Meursault is de perfecte aanvulling op uw maaltijd

De wijnen van Château de Meursault zijn niet alleen voortreffelijk op zich, maar ook perfect om te combineren met een breed scala aan gerechten. Als wijnhandelaar adviseren wij graag over de ideale combinaties. Château de Meursault-wijnen zijn bijvoorbeeld uitstekend te combineren met verfijnde vleesgerechten, delicate vis of elegante vegetarische maaltijden. Voor restaurants die hun menu willen verrijken, is het ook een uitstekende keuze. Ons assortiment bevat tevens wijnen van Domaine Matrot, die met hun unieke profiel bijdragen aan een verfijnde eetervaring. Verder bieden wij wijnen van Domaine Saumaize-Michelin aan, bekend om hun karakteristieke expressie van terroir.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Verrijk uw collectie met exclusieve wijnen

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van wijn van Château de Meursault aan uw collectie, of wilt u meer weten over onze gedetailleerde prijslijst? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor persoonlijk advies en ontdek hoe deze wijnen een verschil kunnen maken in uw wijnselectie.