Domaine Saumaize-Michelin

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Saumaize-Michelin is een naam die elke liefhebber van Bourgondische wijn moet kennen. Bij La Volnaysienne zijn we er trots op om de verfijnde wijnen van Domaine Saumaize-Michelin aan te bieden. Deze wijnen, met hun rijke aroma’s en complexe smaken, zijn een must-have voor iedereen die de ware essentie van Bourgondië wil ervaren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Proef de voortreffelijkheid van Domaine Saumaize-Michelin

Als wijnhandelaar weten we dat wijnen van Domaine Saumaize-Michelin iets speciaals toevoegen aan elk moment. Deze Bourgondische wijnen zijn perfect voor fijnproevers die zoeken naar een wijn met zowel diepte als verfijning. Naast Domaine Saumaize-Michelin hebben we ook een selectie van wijnen van Domaine Bachelet-Monnot, die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit en distinctie. Elke fles van deze wijnhuizen belichaamt de rijke traditie en innovatieve geest van Bourgondië. Onze wijnen zijn ideaal voor speciale gelegenheden of als een luxe geschenk.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Maak uw keuze uit ons assortiment

Bent u klaar om onze exclusieve wijnen te ontdekken? Neem contact met ons op om uw selectie te maken. Naast Domaine Saumaize-Michelin bieden wij ook de unieke wijnen van Isabelle et Denis Pommier aan, die uw wijnervaring zullen verrijken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.