Domaine Matrot

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Matrot, met zijn diepgewortelde geschiedenis in de Bourgondische wijnwereld, staat bekend om zijn uitmuntende wijnen. Bij La Volnaysienne bieden we met trots Domaine Matrot aan, wiens wijnen een perfecte harmonie van traditie en moderniteit belichamen. Elke fles is een ode aan de rijke Bourgondische wijntraditie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Waarom Domaine Matrot een must-have is in uw collectie

Wijn van Domaine Matrot is een essentiële aanvulling op elke wijnverzameling. Als ervaren wijnhandelaar weten we dat de wijnen van Domaine Matrot zich onderscheiden door hun kwaliteit en karakter. Of het nu gaat om een intieme avond of een groot evenement, deze wijn voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid. Deze Bourgondische wijn, bekend om zijn diepte en complexiteit, zal zelfs de meest veeleisende wijnliefhebbers bekoren. Naast Domaine Matrot bieden we ook wijnen aan van Domaine Olivier Morin, bekend om hun unieke expressie van het Bourgondische terroir.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Bent u geïnteresseerd in het verrijken van uw wijnassortiment met topwijnen? Neem dan contact met ons op. Als toonaangevende wijnleverancier bieden wij niet alleen Domaine Matrot aan, maar ook wijn van andere gerenommeerde wijnhuizen zoals Grossot Corinne et Jean-Pierre. Laat u deskundig adviseren door ons team bij het selecteren van de perfecte wijnen voor elke gelegenheid.