Domaine Bachelet-Monnot

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Bachelet-Monnot heeft zich gevestigd als een vooraanstaande naam in de wereld van Bourgondische wijnen. Hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap maakt elke fles een ware ontdekking voor wijnliefhebbers. Bij La Volnaysienne zijn we er trots op deze uitzonderlijke wijnen te kunnen aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Bezorging van Domaine Bachelet-Monnot voor elke gelegenheid

Als uw betrouwbare wijnhandelaar zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van de voortreffelijke wijnen van Domaine Bachelet-Monnot. Wij leveren deze topwijnen rechtstreeks aan uw deur, of het nu voor persoonlijk genot of voor uw sterrenrestaurant is. Naast Domaine Bachelet-Monnot, bieden wij ook wijnen aan van Domaine Moingeon André et fils, bekend om hun unieke expressie van terroir. Onze diensten als wijnleverancier voor sterrenrestaurants zorgen ervoor dat u altijd toegang heeft tot een breed scala aan hoogwaardige wijnen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de delicate en elegante wijnen van Grossot Corinne et Jean-Pierre.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Neem contact op voor uw persoonlijke selectie

Bent u klaar om de uitmuntendheid van Domaine Bachelet-Monnot te ervaren? Bekijk onze gedetailleerde prijslijst en kies de wijn uit die bij uw smaak past. Neem contact met ons op voor deskundig advies. Of u nu een wijnkenner bent of op zoek bent naar de perfecte wijn voor uw restaurant, wij staan klaar om u te helpen.