Isabelle et Denis Pommier

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Isabelle et Denis Pommier is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en traditie in de wereld van wijn. Als klant van La Volnaysienne begrijpt u het belang van het selecteren van de juiste wijnmakers voor uw assortiment. Isabelle et Denis Pommier, gevestigd in het hart van Bourgogne, bieden wijnen aan die elke wijnliefhebber kunnen bekoren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Waarom kiezen voor wijnen van Isabelle et Denis Pommier

Als u op zoek bent naar wijnen die zowel kwaliteit als karakter uitstralen, dan zijn de wijnen van Isabelle et Denis Pommier een uitstekende keuze. Hun benadering van wijnmaken combineert traditionele methoden met een moderne twist, wat resulteert in wijnen die zowel uniek als gedenkwaardig zijn. Elke wijnhandelaar weet dat de wijnen van Isabelle et Denis Pommier zich onderscheiden door hun fijne balans en diepgang. Dit maakt ze niet alleen gewild bij kenners, maar ook bij nieuwe wijnliefhebbers. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook nog andere topwijnen aan, zoals die van Domaine Etienne Sauzet.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Neem contact met ons op voor kwalitatieve wijnen

Bent u klaar om uw wijnselectie naar een hoger niveau te tillen? Bestel online wijn van Bourgogne, zoals die van Isabelle et Denis Pommier. Ontdek ook onze exclusieve selectie van wijnen van Château de Meursault om een complete collectie te creëren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken als u onze selectie persoonlijk wil ontdekken.