Domaine Moingeon André et fils

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Moingeon André et fils heeft een prominente plaats verworven in de wereld van Bourgondische wijnen. Bij La Volnaysienne zijn we er trots op om deze voortreffelijke wijnen aan te bieden. Domain Moingeon André et fils is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Elke wijn is een getuigenis van hun toewijding aan uitmuntendheid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Domaine Moingeon André et fils geniet de voorkeur van vele sterrenzaken

Als wijnhandelaar begrijpen wij dat de wijnen van Domaine Moingeon André et fils perfect passen in het assortiment van elk sterrenrestaurant. Hun wijnen combineren traditionele Bourgondische kwaliteit met een moderne toets, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke verfijnde wijnkaart. Bovendien, voor klanten die online wijn van Bourgondië willen bestellen, biedt Domaine Moingeon André et fils een breed scala aan opties die voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Daarnaast bieden we ook de wijnen van Domaine Vincent et Sophie Morey aan, bekend om hun subtiele en elegante smaken.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Ontdek onze wijnen vandaag nog

Bent u geïnteresseerd in het verkennen van de wijnen van Domaine Moingeon André et fils of wilt u onze gedetailleerde prijslijst inzien? Neem dan contact met ons op. Naast Domaine Moingeon André et fils bieden we ook andere voortreffelijke wijnen aan, zoals die van Domaine Jean-Baptiste Ponsot, die elk op hun eigen manier bijdragen aan een onvergetelijke wijnervaring. Maak een afspraak en ontdek ons hele gamma.