Domaine Jean-Baptiste Ponsot

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Jean-Baptiste Ponsot staat bekend om zijn uitzonderlijke wijnen die een symbool zijn van echt vakmanschap in de Bourgondische wijnwereld. Bij La Volnaysienne zijn we trots dat we de wijnen van Domaine Jean-Baptiste Ponsot kunnen aanbieden, die uitblinken door hun complexiteit, balans en diepte van smaak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Domaine Jean-Baptiste Ponsot is geliefd bij sterrenrestaurants

Als wijnhandelaar weten wij dat Domaine Jean-Baptiste Ponsot een uitstekende keuze is voor sterrenrestaurants die hun gasten willen imponeren met een exclusieve wijnervaring. De verfijnde en elegante wijnen van Domaine Jean-Baptiste Ponsot passen perfect bij de hoge standaarden van gastronomische keukens. Het bieden van zulke wijnen is een teken van een uitstekende wijnkaart. Als u online wijn van Bourgogne wilt bestellen, zijn wijnen van dit domein een perfecte aanvulling op elke collectie.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Contacteer ons voor uw persoonlijke selectie

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van wijnen van Domaine Jean-Baptiste Ponsot aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op. Als wijnleverancier voor sterrenrestaurants bieden wij niet alleen Domaine Jean-Baptiste Ponsot aan, maar ook wijnen van andere gerenommeerde wijnhuizen. Ontdek zo bij ons ook wijnen van Domaine Buisson-Charles, die uw wijnselectie zullen verrijken.