Domaine Olivier Morin

Uitgebreide wijnkennis

Bourgondische wijnen

Gedetailleerde prijslijst

Domaine Olivier Morin is synoniem aan de verfijning en kwaliteit van Bourgondische wijn. Bij La Volnaysienne zijn we er trots op om deze wijnen aan te bieden, bekend om hun verfijnde balans, diepte en aromatische complexiteit. Deze wijnen zijn het resultaat van generaties aan vakmanschap en een diepe verbondenheid met het Bourgondische terroir.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Ons assortiment

Franse wijnen

Wijnen uit o.a. Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Loire, Côtes du Rhône (Nord en Sud), Champagne

Italiaanse wijnen

Wijnen uit o.a. Piemonte, Veneto, Campania, Abruzzo

Spaanse wijnen

Cava en verder wijnen uit Rias Baixas, Rueda, Rioja, Ribera del Duero

Domaine Olivier Morin is een perfecte match voor sterrenrestaurants

Als wijnhandelaar waarderen wij de elegantie en het karakter van Domaine Olivier Morin, waardoor deze wijnen een perfecte keuze zijn voor sterrenrestaurants die hun gasten willen verrassen met uitzonderlijke wijnervaringen. De subtiele nuances harmoniëren prachtig met verfijnde gerechten, waardoor ze een must-have zijn voor elke hoogwaardige wijnselectie. Daarnaast bieden wij ook wijnen aan van Domaine Barolet-Pernot, een ander prestigieus wijnhuis dat bekend staat om zijn uitzonderlijke wijnen. Als wijnleverancier voor sterrenrestaurants bieden wij een breed assortiment aan om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Reken op onze wijnkennis

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

Neem contact met ons op voor een exclusieve selectie

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van de wijnen van Domaine Olivier Morin aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze selectie bevat ook topwijnen van Domaine Manuel Olivier, een ander gerenommeerd Bourgondisch wijnhuis. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte wijnen die uw aanbod zullen verrijken.