Over La Volnaysienne

La Volnaysienne in Schilde heeft alles in haar assortiment voor onderscheidende wijnliefhebbers. Zoals onze naam suggereert, zijn we verknocht aan de geneugten van de Volnay in de Bourgogne.

Maar ons assortiment omvat veel meer. U vindt bij ons de gekende grand cru wijnen en specialiteiten van elk groot wijnhuis in Frankrijk, Spanje en Italië. Maar evenzeer stellen wij u onbekende topwijnen voor van die kleine wijngaard verscholen in tot dusver rustige heuvels.

Wijnen voor een zonnig terrasje, voor een goed gesprek, voor stilte en een boek, om mee te toasten op succes, om mee te klinken op het hoogtepunt van het feest. Wijn voor het aperitief, voor bij elk gerecht, en dessertwijn.

Rode wijn, droge en zoete witte wijn, rosé wijn en porto. Champagne, cava en andere mousserende wijn.

La Volnaysienne heeft een groot en verscheiden aanbod, dat elke smaak en voorkeur kan laven. Ontdek ons volledige assortiment. Of contacteer ons: om u de best mogelijke service aan te bieden, werken wij enkel op afspraak.

Onze service

U zoekt een Château Margaux van een specifiek jaar? Of u wil weten welke wijnen zullen passen bij het assortiment van uw kaas- en wijnavond? La Volnaysienne staat ten dienste van zowel kenners als liefhebbers.

  • Weet u welke fles uw wijnkelder zou verrijken? Wij hebben ze waarschijnlijk in voorraad, of we gaan er voor u naar op zoek.
  • Bent u op zoek naar een goede fles wijn of wijnkistje als cadeau? Wij stellen voor u een wijnpakket samen op basis van uw voorkeuren.
  • Vraagt u zich af welke wijnen uw etentje met vrienden het juiste cachet zullen schenken? Vertrouw op onze wijnkennis om voorbij het etiket te kijken en u het juiste advies te geven.

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x