La Volnaysienne logo
La Volnaysienne

Welkom bij La Volnaysienne

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Loire

De Loire-streek is het grootste wijngebied van Frankrijk en strekt zich over meer dan 250 km uit langs de oevers van de rivier de Loire, van Pouilly-sur-Loire in het oosten tot Nantes in het westen. De regio wordt opgedeeld in vier wijngebieden: Boven-Loire, Touraine, Anjou-Saumur, Pays Nantais (Région Ouest). In het Loiredal worden alle soorten wijnen geproduceerd: rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen en mousserende wijn. Door de relatief noordelijke ligging van deze wijngaarden speelt de jaargang een grotere rol dan bij wijnen uit zuidelijker regio's. De bekendste druivensoorten die verbouwd worden langs de Loire zijn Pinot Noir en Sauvignon blanc.

Voor wijnen uit de Loire-streek onderhouden wij vriendelijke contacten met volgende producenten:

  • La Grange Tiphaine
  • Domaine du Carrou
  • Vincent Pinard
  • Masson-Blondelet

 

Ontdek hieronder ons volledige assortiment. La Volnaysienne in Schilde heeft alles voor onderscheidende wijnliefhebbers. Wijn voor het aperitief, voor bij elk gerecht, en dessertwijn.
Rode wijn, droge en zoete witte wijn, rosé wijn en porto. Champagne, cava en andere mousserende wijn.
Of contacteer ons: om u de best mogelijke service aan te bieden, werken wij enkel op afspraak.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Loire

Ons assortiment

Onze service

U zoekt een Château Margaux van een specifiek jaar? Of u wil weten welke wijnen zullen passen bij het assortiment van uw kaas- en wijnavond? La Volnaysienne staat ten dienste van zowel kenners als liefhebbers.

  • Weet u welke fles uw wijnkelder zou verrijken? Wij hebben ze waarschijnlijk in voorraad, of we gaan er voor u naar op zoek.
  • Bent u op zoek naar een goede fles wijn of wijnkistje als cadeau? Wij stellen voor u een wijnpakket samen op basis van uw voorkeuren.
  • Vraagt u zich af welke wijnen uw etentje met vrienden het juiste cachet zullen schenken? Vertrouw op onze wijnkennis om voorbij het etiket te kijken en u het juiste advies te geven.

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak. Contacteer ons.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Loire
Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_posts` AS `t` WHERE ( ( `t`.`post_status` IN ( "publish" ) ) AND ( `t`.`post_type` = "artikelspod" ) ) ORDER BY datum DESC, `t`.`menu_order`, `t`.`post_title`, `t`.`post_date` LIMIT 0, 3; Response: Unknown column 'datum' in 'order clause'