La Volnaysienne logo
La Volnaysienne

Welkom bij La Volnaysienne

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Elzas

Dat de Elzas een zeer smakelijke witte wijn produceert, is ook La Volnaysienne niet ontgaan. Wij bieden enkele van de beste wijnen uit dit verfrissende wijngebied in het oosten van Frankrijk. De Elzasser druiven zoals Riesling of Pinot Blanc brengen een verscheidenheid aan stille witte wijnen voort. Meer en meer wordt er ook aandacht besteed aan mousserende wijnen, genaamd de Crémant d'Alsace. 

Voor wijnen uit de Elzas werken wij samen met:

  • Meyer-Fonné

 

 

Ontdek hieronder ons volledige assortiment. La Volnaysienne in Schilde heeft alles voor onderscheidende wijnliefhebbers. Wijn voor het aperitief, voor bij elk gerecht, en dessertwijn.
Rode wijn, droge en zoete witte wijn, rosé wijn en porto. Champagne, cava en andere mousserende wijn.
Of contacteer ons: om u de best mogelijke service aan te bieden, werken wij enkel op afspraak.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Elzas

Ons assortiment

Onze service

U zoekt een Château Margaux van een specifiek jaar? Of u wil weten welke wijnen zullen passen bij het assortiment van uw kaas- en wijnavond? La Volnaysienne staat ten dienste van zowel kenners als liefhebbers.

  • Weet u welke fles uw wijnkelder zou verrijken? Wij hebben ze waarschijnlijk in voorraad, of we gaan er voor u naar op zoek.
  • Bent u op zoek naar een goede fles wijn of wijnkistje als cadeau? Wij stellen voor u een wijnpakket samen op basis van uw voorkeuren.
  • Vraagt u zich af welke wijnen uw etentje met vrienden het juiste cachet zullen schenken? Vertrouw op onze wijnkennis om voorbij het etiket te kijken en u het juiste advies te geven.

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak. Contacteer ons.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Elzas
Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_posts` AS `t` WHERE ( ( `t`.`post_status` IN ( "publish" ) ) AND ( `t`.`post_type` = "artikelspod" ) ) ORDER BY datum DESC, `t`.`menu_order`, `t`.`post_title`, `t`.`post_date` LIMIT 0, 3; Response: Unknown column 'datum' in 'order clause'