La Volnaysienne logo
La Volnaysienne

Welkom bij La Volnaysienne

Elke wijnhandel die zichzelf respecteert, hoort een breed aanbod Bordeaux-wijnen te hebben. La Volnaysienne voldoet met voorsprong aan die voorwaarde. Wij hebben grote wijnen van beroemde wijnhuizen, en wijnen van beperkte oogst van kleine producenten. Maar alle met de volle, warme, krachtige smaak van een Bordeaux.

De wijngaarden van Bordeaux zijn verspreid rond de oevers van de Garonne, de Dordogne en het estuarium waar deze rivieren samenkomen. De vele 'appellations' die onder Bordeaux-wijn vallen, refereren naar de verschillende wijndistricten in de regio, die elk nog hun eigen wijngebieden omvatten: Médoc, Graves, Blaye et Bourg, Libourne, en Entre-Deux-Mers.

Onze Bordeaux-wijnen verkrijgen wij via de Place de Bordeaux. Wij hebben Bordeaux in primeur in onze wijnkelder, vanaf het oogstjaar 1999, maar ook oudere jaargangen van de meeste châteaux. We helpen u graag bij uw zoektocht.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Bordeaux

Wij hebben Bordeaux-wijnen in ons assortiment van volgende wijngebieden:

  • Châteaux Margaux
  • St.-Julien
  • Pauillac
  • St.-Estèphe
  • Graves
  • Pessac-Léognan
  • Médoc

 

Ontdek hieronder ons volledige assortiment. La Volnaysienne in Schilde heeft alles voor onderscheidende wijnliefhebbers. Wijn voor het aperitief, voor bij elk gerecht, en dessertwijn.
Rode wijn, droge en zoete witte wijn, rosé wijn en porto. Champagne, cava en andere mousserende wijn.
Of contacteer ons: om u de best mogelijke service aan te bieden, werken wij enkel op afspraak.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Bordeaux

Ons assortiment

Onze service

U zoekt een Château Margaux van een specifiek jaar? Of u wil weten welke wijnen zullen passen bij het assortiment van uw kaas- en wijnavond? La Volnaysienne staat ten dienste van zowel kenners als liefhebbers.

  • Weet u welke fles uw wijnkelder zou verrijken? Wij hebben ze waarschijnlijk in voorraad, of we gaan er voor u naar op zoek.
  • Bent u op zoek naar een goede fles wijn of wijnkistje als cadeau? Wij stellen voor u een wijnpakket samen op basis van uw voorkeuren.
  • Vraagt u zich af welke wijnen uw etentje met vrienden het juiste cachet zullen schenken? Vertrouw op onze wijnkennis om voorbij het etiket te kijken en u het juiste advies te geven.

La Volnaysienne staat klaar voor elke vraag met persoonlijke service en de expertise die groeide uit jarenlange ervaring in het vak. Onze passie voor wijn vloeit door alle aspecten van onze dienstverlening.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij enkel op afspraak. Contacteer ons.

La Volnaysienne - Wijnhandel in Schilde - Bordeaux
Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_posts` AS `t` WHERE ( ( `t`.`post_status` IN ( "publish" ) ) AND ( `t`.`post_type` = "artikelspod" ) ) ORDER BY datum DESC, `t`.`menu_order`, `t`.`post_title`, `t`.`post_date` LIMIT 0, 3; Response: Unknown column 'datum' in 'order clause'